HTBook 14B: Alması da kullanması da kolay

Günlük bilgisayar ihtiyaçlarınıza yanıt verecek şekilde tasarlanmış Hometech’in yeni dizüstü bilgisayarı HTBook 14B büyük ilgi görüyor.

Türkiye’nin seçkin perakende noktalarında satışa sunulan HTBook 14B, siyah ve beyaz renkleri ile şık ve kullanışlı bir seçenek olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Aklınıza gelebilecek tüm işlemlerinizde sizlere yardımcı olacak HTBook 14B, Atom™ işlemciler ile ekonomik pil kullanımı sunarak sizi yarı yolda bırakmayacak. HTBook 14B ile internette rahatlıkla gezinebilir, uygulama mağazasındaki oyunları zorlanmadan oynayabilir, HD filmler izleyebilirsiniz.

Bir alt modeline göre daha canlı ve parlak bir ekran paneline sahip olan HTBook 14B, bir yıllık Office 365 bireysel paketi hediyesini içinde barındırıyor. Yüklü ofis uygulamaları ile fikirlerinizi istediğiniz şekilde kaydedebilir, her yerden erişim sağlayacağınız 1 TB OneDrive bulut depolama alanı ile belgelerinizi istediğiniz şekilde düzenleyebilir ve aylık 60 dakika Skype ile dünyanın dört bir yanında sevdiklerinizle iletişim kurabilirsiniz.

Hafif ve kolay taşınabilir özelliğiyle her yere rahatlıkla götürebileceğiniz HTBook 14B, fiyat performans açısından da kullanıcılar için oldukça avantajlı. Ofiste ya da evde eğlence amaçlı kullanılabilen HTBook 14B, birçok alanda kullanım kolaylığı sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.