LED Filament Geliyor!

Led Filament1

LED – Filament Ampul Nedir?

Eşsiz yeni nesil LED teknolojisi sayesinde mikro ledlerin çizgisel filament şekline getirilmesinden oluşan paket,  eşsiz parlaklık sağlar ve  ultra verimli elektrik tüketimi ile 4watt’lık led-filament ampul,  45w’lık akkor ampullerin değerinde güç sağlayabilirler.

Neredeyse hiçbir LED ampulün ulaşamadığı A++ enerji sınıfında yer almaktadırlar. LED filament ampullerin en güzel özelliği ise akkor ampuller gibi her tür boyutta ve şekilde üretilebilmeleridir. LED filamentler süper ılık2200k renk sıcaklığında dahi üretilebilirler veya paslı camları ile Edison dönemindeki klasik ampullerin görünümünü elde edebilirsiniz.

Bu tarz ampuller restoran ve üst sınıf perakende satış mağazaları için hatta evde LED ampullerin yakışmadıkları yerlerde kullanılabilirler.Geleneksel ampullerin aksine, dokunabileceğiniz kadar serin çalışırlar ve LED ampullere kıyasla devre ya da soğutucuları yoktur.

l

LED Filament Türkiye’ye Geliyor!

Geniş ürün yelpazemiz ile Türkiye’nin teknoloji nabzını attırmaya devam ederken yine bir yenilikçi proje ile karşınıza çıkıyoruz. Elektrik tasarrufunuzu arttıracak yeni LED teknolojisi çok yakında HOMETECH farkıyla Türkiye’de olacak!

İşte LED Filament ve diğer LED ampullerin karşılaştırma tablosu;

ww

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.