Gözünüz Retina Ekran ile Bayram etsin!

Evlerimizin vazgeçilmezi olan tabletler artık hepimizin hayatında fazlasıyla yer kaplıyor. Bin bir araştırma sonucu aldığımız tabletlerimizden tabi ki tam bir performans bekliyoruz. Performansın yanında ekranına da önem verdiğimiz tabletlerimizin ekranları ile ilgili ne kadar bilgi sahibiyiz? Hometech olarak bu yazı da ekran özelliği olarak önemli kabul edilen Retina ekran üzerine yoğunlaşacağız keyifli okumalar.

Retina Nedir?

Retina aslında göz küresinin arkasını kaplayan ve görmemizi sağlayan bir sinir hücrelerinden oluşan bölümdür.

 

hometech

Peki konu teknolojisiyle Retina nedir? Normal kullanım mesafesinden gözün pikselleri algılayamayacağı her ekran türü Retina ekran olarak kabul edilir, yani Retina Ekran aslında sadece genel isimdir. Retina Ekran, Panel Teknolojisi ya da Panel üretim yöntemi değildir. Göz dostu olarak geçen Retina Ekran Apple tarafından dünyaya kazandırılmıştır.

Hometech

Retina Ekran renk ve kaliteyi korurken parlamayı azaltır. Yüksek kontrast oranı sayesinde bütün renkleri belirginleştirir.

Peki neden Retina Ekran tercih etmeliyiz?

Retina ekran göze verilen hasarı minimuma indirmiştir. Ayrıca sağladığı renklerle tabletinizden aldığınız keyfi de artırıyor.

Sizin için seçtiğimiz!

Tablet konusunda kendini her geçen gün geliştirmeye devam eden Hometech Elite Tab 9.7 Retina ve Elite Tab 9.7 Retina 3G ile artık gözlerinizle daha da iyi anlaşacak.

hometech

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.