HT Wi 360 her açıdan seninle

Hometech, 360° harikalar yaratacağınız  Wi 360 ile stil sahibi çizgileri teknolojiyle harmanlıyor.

Laptop gücü ile tablet keyfini bir araya getiren Wi 360, şehir hayatına uyum sağlayan kolay taşınabilirliği, üstün performansı ve gelişmiş multimedya deneyimi sunan IPS ekranıyla teknoloji severlere çok özel bir deneyim yaşatıyor.

Türkiye’nin seçkin teknoloji mağazalarında satışa sunulan Wi 360, lüks tutkusunu erişilebilir fiyatlarla gerçeğe dönüştürüyor. İnce tasarımıyla 2’si 1 arada olarak kullanılabilen HT Wi 360, hem laptop hem de tablet olarak çok fonksiyonlu bir deneyim sunuyor.

Intel Cheery-Trail X5 – Z8300 işlemcili Wi 360, sahip olduğu Windows 10 işletim sistemiyle de günlük eğlence, iş ve eğitim alanlarındaki ihtiyaçları tek bir platformda karşılıyor.

64 gb dahili hafızası ile Wi 360, size tüm belgelerinizi saklayabileceğiniz yüksek depolama alanı sunuyor. Ayrıca, 9000 mah değerinde uzun ömürlü ve güçlü lityum iyon batarya teknolojisi sayesinde bitmek bilmeyen şarjıyla 10 saate kadar aralıksız kullanılabiliyor. HDMI çıkışı sayesinde yüksek kaliteli görüntü aktarımı yapabildiğiniz Wi 360 ile hayat her açıdan daha renkli.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.